english language
Home Over het ras Onze honden Puppies Foto's Over ons Referenties Contact

cirneco dell etna

Cirneco dell Etna
Colisto's Ambra

Russisch Jeugdkampioen
Russisch Kampioen
RKF Kampioen
Belgisch Kampioen

Foto's van Ambra

1e nestje (L)
2e nestje (E)
3e nestje (A)
4e nestje (N)
5e nestje (О)

Hoogte 49 cm, gewicht 10 kg.
Geboortedatum 22.08.2007.

Als u nooit eerder het genoegen had om een Cirneco in levende lijve te ontmoeten, en je hebt het geluk om Ambra als eerste te zien zal je op slag verliefd worden op het ras. Ze is magisch! Ze zal in uw ogen staren, en het is te laat, je bent verloren.

Haar intense blik straalt zelfzekerheid, wantrouwen, angst, onderwerping en nieuwsgierigheid uit, je voelt de rillingen over je heen gaan... Nadat ze je in haar macht heeft, zal ze dichterbij komen,tot ze neus aan neus staat, ze richt haar lederen oor op je. Wachtend tot je fluistert dat ze heel erg mooi is.

Ze laat je niet meer los. Ze blijft gehoorzaam heel erg dicht bij je zitten, genietend van het moment, ze toont respect en uit haar liefde. Je hoeft het niet eens te vragen, ze herinnert zich ineens om je comfortabele pantoffels te brengen:-)
Ze toont je haar puppies met plezier! En, als een trotse mama is ze tevreden als je haar puppies vastneemt om met haar het gevoel te delen dat haar pups de allermooiste zijn!

Ambra is de oudste hond van de kennel en voorouder van onze lijn.
Bij de hand en intelligent. Respectvol en toegewijd aan jaloezie. Ze is zeer zacht in de omgang met mensen. Maar ze verlangt discipline van de honden in de roedel.
Ze is zeer elegante Cirneco, met een ongelofelijk elegant hoofd. prachtige zwaannek en oren van een zeldzame schoonheid die je nooit meer zal vergeten!

Het is haar silhouette die u ziet in elke pagina van onze site. Waar ze haar voorouders toont en de band met Anubis achter haar rug. Haar dromerige blik verltelt haar kleurrijke afkomst en Siciliaanse geschiedenis. Vol van zonlicht, hoop en avonturen!


pedigree
World Winner 2001, Junior World Winner 2000,Italian Champion GUFO Italian Stud Champion RON It. Ch. Artu del Gelso Bianco
Ester
IT KVA Italian Brood Champion
ATHENA
It.CH Faruk del Gelso Bianco
Int.Ch.,IT Ch Eta dei Casorati
CH ISIDE It.CH PIRAINO IT & CH & World CH TOTO
ROSY
CHEOPE Manu del Gelso Bianco
Cumadelsirbone del Sirbone


HomeOver het rasOnze hondenPuppiesFoto'sOver onsReferentiesContact


© Cyrenensis