english language
Home Over het ras Onze honden Puppies Foto's Over ons Referenties Contact


Gericht aan kandidaat kopers


cirneco dell etna puppy Onze honden zijn onze passie!
Als er puppies geboren worden start voor ons de zonnigste periode in huis.
Elke pup heeft zijn eigen karakter en is een persoonlijkheid. De periode dat de honden bij ons doorbrengen omringen we ze met liefde en zorg, we geven een stuk van ons hart aan elk van onze 'kinderen'.
Dat is de reden waarom we niet gehaast zijn om ze snel mogelijk van de hand te doen, we nemen de tijd om een geschikte eigenaar voor de puppy te kiezen, een baasje die perfect geschikt is voor de hond.

We hebben geen bijzondere voorwaarden voor de kopers. Of toch, een hele belangrijke, liefde en zorg! We willen dat onze honden een levenlang geliefd en verzorgd worden. Het overige: deelname aan schoonheidswedstrijden of sportwedstrijden, beschikbaar stellen van een hond voor de fok,... is voor ons niet van belang. We zijn er niet op uit om eigenaars te zoeken die de hond zeker zullen voorbrengen in shows, zelfs voor de meest veelbelovende puppies. Prioriteit is altijd om liefdevolle, verantwoordelijke en zorgdragende baasjes te kiezen die de hond een gelukkig leven willen bezorgen.

In ons kweekprogramma vinden we schoonheid niet belangrijker dan de andere eigenschappen van de honden, dit omdat een prachtige maar hysterische, of agressieve hond nooit enige voldoening zal geven voor de eigenaar, hoe mooi de hond ook is. Daarom streven we in de eerste plaats naar puppies met een evenwichtig karakter, zonder de kleinste hint van agressie, en uiteraard moeten ze voldoen aan de eigenschappen van het ras. (ook exterieur).

cirneco dell etna and puppy Wanneer u beslist om een puppy te kopen, kijk dan eerst naar de ouders. Als hun gedrag u helemaal niet aanstaat, dan zoek je beter een andere puppy Cirneco. Let ook op het gedrag van de moeder als je dichterbij het nestje komt (de leeftijd van de pups is om het even, pasgeboren, 1 week of 2 maanden oud). Als ze haar kinderen trots aan je laat zien, en tevreden is met de aandacht, als je de pups kan opnemen, voel je dan vrij om een puppy uit het nestje te kiezen. De kans is groot dat een puppy met een dergelijke mama zachtaardig zullen zijn en een goed karakter zullen hebben.

Als de fokker de moeder afzondert, en uitlegt dat ze haar pupjes heel erg beschermd tegen vreemden, ga dan ineens weg, zonder ook maar om te kijken naar de puppies. Vooral gezinnen met kleine kinderen moeten voldoende aandacht besteden aan de keuze van hun toekomstige hond. Maar dat neemt niet weg dat agressieve honden steeds een potentieel gevaar inhouden. Ook als u zelf geen kleine kinderen heeft, op straat kan een toekomstige hond in contact komen met kinderen.



Амбра с моей мамой We wijken af, om terug te komen op de verkoopsvoorwaarden.
Ik was zeer geamuseerd door een zin die ik op het internet zag, "we verkopen geen puppies aan gepensioneerden" ... Dit was geen aleenstaand geval, de voorwaarde komt op verschillende sites aan bod.
Een soort van klantenselectie, die de kennels overnamen van elkaar.
Ik zal met plezier een puppy verkopen aan een eigenaar die de leeftij bereikt heeft waarop hij niet langer hoeft te gaan werken, als de persoon bruist van de energie, enthousisast en vol levensvreugde is.

Ik, een jonge vrouw heb niet dezelfde ongelofelijke hoeveelheid energie, die mijn gepensioneerde ouders hebben. Ze runnen een kleine handelszaak, gaan in de winter en zomer vissen, onderhouden een boomgaard en bewerken een stukje grond, gaan kamperen... het is een oneindige fontein van activiteiten en fascinerede momenten. Waarom zouden ze geen prachtige eigenaars kunnen zijn van een hond? (Ter info, ze hebben 2 honden) In tegenstelling tot veel jonge gezinnen die energie nodig hebben om hun kinderen op te voeden, die een huis bouwen, een carriere maken of uren gekluisterd zijn aan een computerscherm (Ik ben een van hen, gezien mijn job voor een groot stuk gerelateerd is aan het internet) hebben mijn ouders een boeiend leven voor een hond.

Ik ben mijn Cirnechi dankbaar, ze nemen me mee naar buiten, op wandeling in de bergen, langs de zee, naar de rivier :-) tonen me de sporen van een konijn, een verscholen hagedis...
Gooien hun neus omhoog, en wijzen me op de aanwezigheid van een luchtballon in de azuurblauwe lucht... Ze dringen er op aan dat ik balletjes gooi en geven me van kop tot teen een douche van zilte zeewaterdruppels als ze in de golven rennen en hun vacht daarna droog maken.

Veel mensen gaan ervan uit dat Cirneco dell Etna eindeloze wandelingen nodig hebben, een sport moeten beoefenen, dagelijkse jogging vragen en elke avond naast een fiets moeten lopen om hun energie kwijt te raken. Niets is minder waar. Cirnechi, die blijk kunnen geven van een uitstekende doorzetting, zijn meer gericht op snelheid en explosiviteit dan op langdurige inspanningen. Doorzettingsvermogen is belangrijk, maar nog belangrijker is het om de honden voldoende explosiviteit en snelheid te geven in hun activiteiten. Ze geven er de voorkeur aan om kortstondig op hun topsnelheid te bewegen, zodat de wind in hun oren fluit, dan dat ze urenlang een langzame trektocht moeten maken. Na een korte hevige inspanning houden Cirnechi ervan om languitgestrekt in de zetel te liggen en te slapen :-)

Cirneco dell Etna zijn een zeldzaam ras, mensen zijn vaak niet op de hoogte van hun specifieke noden en eigenschappen. Als we een e-mail krijgen met slechts de vraag, "hoeveel kost een puppy?" ... Dan zal het antwoord op zich laten wachten. Daarentegen krijgen we een positieve indruk van mensen die veel vragen stellen, oprecht geinteresseerd zijn in het ras en interesse tonen voor een specifieke puppy. We beantwoorden dergelijke mails vlug, en ten gronde.
We vernemen graag iets meer over u, met welk doel wenst u een puppy aan te schaffen, wat zijn de criteria waarop u een puppy wenst te selecteren, in welke omstandigheden zal de hond leven,heeft u kinderen of niet, zijn er andere dieren aanwezig in het gezin? Het is voor ons inderdaad heel belangrijk om te weten bij wie en waar de puppy terecht zal komen, het is ook voor u belangrijk om een geschikte hond te hebben; u staat tenslotte op het punt om een gezinslid aan te schaffen. Een hond is niet voor even, maar voor het leven is hiervoor een gevatte uitdrukking..
Ik vermeld de omstandigheden op basis waarvan we een hond weigeren te verkopen opzettelijk niet.

Bovendien,
We verkopen geen honden in co-ownerschap;
we verplichten niemand
om een hond ter beschikking te houden voor de kennel, voor de fok, of om deel te nemen aan shows, zich aan te sluiten op een forum, enz. Het staat de eigenaar vrij om te handelen zodat zowel de eigenaar en hond zich goed voelen. Als u een hond koopt van onze kennel bent u verantwoordelijk voor de hond, maar u heeft geen verplichtingen ten aanzien van ons.

cirneco dell etna Als u een puppy reserveert, krijgt u steeds de kans om zelf een naam te kiezen voor de hond (deze komt op de stamboom). Puppies kunnen ten vroegste naar hun gezin verhuizen op de leeftijd van 2 maanden, dit is na het anbrengen van en microchip en na de eerste vaccinatie (15 weken, indien rabiës vaccinatie verplicht is).
Tegen die tijd is uw pup een leiband gewoon, is hij/zij gesocialiseerd, is hij vertrouwd met de wereld om zich heen, leert hij de regels in een huis te respecteren en kent hij zijn naam.
We gaan wandelen aan zee, in het bos, in de drukke winkelstraat in Catania, we nemen de puppy mee in de auto,...

U ontvangt steeds heel wat foto's van ons. We weten maar al te best, de puppytijd en belangrijke momenten in de jeugd van een hond beleef je maar één keer :-) En we zijn er van overtuigd dat je die momenten voor geen geld wil missen!
Ook als de puppy eenmaal verhuisd is zijn we steeds tot uw dienst, we geven graag advies als u dat wenst en delen vreugde en problemen!
WAAR EN HOE ONZE PUPS OPGROEIEN

Diana Elisova
kennel Cyrenensis
cyrenensis@yandex.com
+39 388 179 2 967


cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily
cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily
cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily
cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily cirneco dell'etna puppies. Sicily


Home



Over het ras



Onze honden



Puppies



Foto's



Over ons

Referenties



Contact



© Cyrenensis