english language
Home Over het ras Onze honden Puppies Foto's Over ons Referenties Contact


cirneco dell etna ERA
Teefje

Cirneco dell etna
ERA

Luxemburgs kampioen
Belgisch kampioen
Internationaal kampioenEigenaar en fokker Diana Elisova (Sicilië)
Pictures
Pedigree
DNA resultaten voor erfelijke ziekten

1ste nestje (M)
2e nestje (N)
3e nestje (A)

Geboortedatum: 29 juni 2011
Schofthoogte: 46 см, gewicht: 9 kg.

ERA werd in onze kennel geboren uit de combinatie van Ambra en Bamut.
Ze heeft de allerbeste eigenschappen van beide ouders geërfd. Haar stamboom is een samenvloeïing van de meest waardevolle Italiaanse bloedlijnen van dit ras.

Deze dame is een fantastisch mooie cirneco van het authentieke type!
Elegante lange nek. Prachtige belijning van het hoofd. Perfecte toplijn. Haar verschijning betovert en is een lust voor het oog!

Era groeide op in onze Cirneco familie ze kreeg zo de beste natuurlijke opvoeding. Ze is onbevangen, gemakkelijk in omgang, sociaal en open. Met een beetje karakter van een ongetemd paard :-) Ze is trouw en respecteert de hiërarchie in de roedel, gaat nooit in tegen het gezag van haar moeder.

Ze kreeg haar zachte karakter mee van haar ouders. Ze is zeer zachtaardig, aanhankelijk en gevoelig als een kat. Ze houdt van iedereen! Ze is steeds blij om kinderen en onbekenden te verwelkomen. Vriendelijk ten opzicht van onbekende honden. Maar tijdens wandelingen beschermd ze onbevreesd haar roedel :-)

Era is de trots van onze kennel. Steeds succesvol in shows. Levendige en prachtige verschijning. A model voor gespecialiseerde tijdschriften.HomeOver het rasOnze hondenPuppiesFoto'sOver onsReferentiesContact


© Cyrenensis