english language
Home Over het ras Onze honden Puppies Foto's Over ons Referenties Contactcirneco dell etna Gaia

Cirneco dell Etna
Gaia

teefjePictures
Pedigree

Nestje D, 2017

Geboren op 7 November 2012.

Gaia kwam onlangs bij ons, als volwassen hond met haar eigen gewoonten en haar gevormde karakter. Ik hou ervan om te zien hoe zo'n volwassen honden openbloeien in een familie, ze verwerven nieuwe kennis en ontwikkelen hun vaardigheden. Ze zijn als puppies die de wereld ontdekken, alles is onbekend terrein, verrassend, nieuw, soms beangstigend, maar tegelijkertijd tonen ze een ongekende nieuwsgierigheid. Ik voel me als een pionier, die hen onontdekte aspecten van het leven toont. Ik geniet ervan haar opgewekt te zien, en haar aan te moedigen om haar eigen grenzen te verleggen. Gaia is geboeid door en tevreden met eenvoudige dingen, zoals piepend speelgoed, die onze eigen verwende honden niet langer meer bekijken.

Ze is een zeer gevoelige hond. Ze vertrouwde me snel, en nu heb ik een "staart", ze volgt me overal, de hele dag lang. Er is misschien één klein ongemak. Gaia kent geen grenzen van eender welke aard ... Ze zoekt mij overal en altijd, en wil me overal volgen, zelfs als ze daarvoor moet springen over het 2 meter hoge hek .... Door water en vuur gaan is toepasselijk in deze,... ik ben elke keer weer opgelucht dat ze haar pootjes niet brak, en bezorgd, dat ze het eens zal doen...

Ze is de dochter en kleindochter van de beroemde Siciliaanse cirneco "Willy", van Irene Magri. Ze stamt af van een bijzondere lijn die ik zorgvuldig zal koesteren. Ik ben erg blij dat Gaia ons pad kruiste. Ik hoop dat we haar niet zullen teleurstellen.


HomeOver het rasOnze hondenPuppiesFoto'sOver onsReferentiesContact


© Cyrenensis