english language
Home Over het ras Onze honden Puppies Foto's Over ons Referenties Contactcirneco dell etna Cyrenensis Gala

Cirneco dell Etna
Cyrenensis Gala


Foto's en video
Stamboom

Geboren op 11.11.2017.
Schofthoogte: 46cm.
Het eerste nestje (S)

Gala is het zeldzame geschenk van haar mama Eva. "Zeldzaam" in de letterijke zin, want tijdens haar leven gaf ze slechts enkele pupjes. Het maakt niet uit hoe graag we pups wilden. Ze was een heel mooie hond.

Gala groeide op in Sicilië als een klein wild meisje, ze kon alles doen waar ze zin in had, zonder grenzen. Wandelen op het dak van het huis als een kat, zonnebaden en observeren. Vliegensvlugge hagedissen jagen die onder de hete dakpannen wonen. .. en daar tussen de dakpannen, is het heel geschikt om een vers stuk vlees te verbergen... Misschien dat het vlees zo zelfs gegrilled werd?

Elke ochtend ging Gala de paarden groeten, op vier poten springen, tot ze hun zachte warme neus kon aanraken. Ze schrokken van haar blije likjes. Ze werd het zo gewoon dat op een dag, ze als altijd sprong tegen de staldeur en de warme neus niet vond, ze haar evenwicht verloor en bovenop de ezel viel. Die lager was dan de staldeur. Ze waren allebei onder de indruk :-)

Gala lijkt erg op haar moeder, ze is delicaat, zachtaardig en erg toegewijd. Haar verschijning lijkt op Birba, haar grootmoeder. Ook qua gedrag en haar handen... :-) Haar voorpootjes dienen als handen. Ze knuffelt ermee, klimt, neemt dingen, voelt en duwt objecten, enz. She is a friend. Tactvol, begrijpend, ze vertrouwd haar baasje. Gala is gehoorzaam en erg makkelijk om in huis te hebben. Ze is onschuldig, naief en gelooft niet in kwaad omdat ze zelf alleen maar goed is.


HomeOver het rasOnze hondenPuppiesFoto'sOver onsReferentiesContact


© Cyrenensis