english language

cyrenensis@yandex.com
+32 471 047 738
België-Sicilië


Home Over het ras Onze honden Puppies Foto's Over ons Referenties Contact

Word eigenaar van een zeldzaam wezentje uit de oudheid
Cirneco dell'Etna puppies te koop in België


Cirneco male for sale

Cirneco reu is beschikbaar voor een warme thuis

Geboren op 4 April 2021
Foto's

Ulisse is een zachtaardige intelligente jongen. Hij is compact gebouwd, heeft mooi rechtopstaande oren en amandelvormige ogen.
Het is een allemansvriend. Supersociaal, ook in de omgang met kinderen.
Hij is erg aanhankelijk en vertoeft het liefst in de buurt van zijn verzorger. Knus in een dekentje liggen maar ook kikkers zoeken en mee gaan vissen zijn helemaal zijn ding. Hij is evenwichtig en rustig van aard.

Altijd vrolijk, enthousiast en nieuwsgierig.
Hij gaat graag en flink mee in de auto.
Is thuis zindelijk.

Ulisse kan prima bij een klein formaat of iets oudere hond, liever niet bij een onstuimige grote of zwaardere hond.
Ulisse wandelt al mee aan de lijn, lange afstanden afleggen is niks voor hem.

Hij is een pup, samenleven met andere husidieren kan hij aan wennen.
Het is een ideale gezinshond!

Ulisse is beschikbaar voor een liefdevol gezin. Niet geschikt voor fok of show.

Heeft u interesse in een Cirneco puppy?

Mail naar cyrenensis@yandex.com
Bel ons +32 471 047 738 (België) Send a message by  Whatsapp
Waar en hoe onze pups opgroeien

cirneco dell'etna puppies Ik fok ondertussen meer dan 10 jaar Cirnechi. Onze kennel is gevestigd in België. De puppies groeien op in de huiskamer, maar brengen ook heel wat tijd buiten door, zo krijgen ze de waardevolle Vitamine-D mee van de zonnestralen, trainen hun pootjes, wandelen en klimmen over stenen, spelen tussen de bomen, ze ontwikkelen hun spieren in de veilige omgeving van onze puppy-tuin. Het is een hoofdzaak om onze Cirneco dell'Etna puppies te laten opgroeien onder de beste omstandigheden met de best aangepaste voeding, daarom geven we een natuurlijke rauwe voeding (BARF).

In onze kennel groeien de puppies niet enkel fysiek op. We stimuleren en prikkelen ze om ook mentaal te ontwikkelen. Ze worden gesocialiseerd, gaan mee in de wagen, worden gewoon aan de geluiden van het huis, de omgeving, drukke winkelstraten, bussen, auto's, restaurants, de schoolbel ... Ze ontmoeten verschillende diersoorten (paarden, schapen, katten, kippen,...) en ze ontmoeten jong en oud.

De toekomstige baasjes die ongeduldig wachten om hun nieuwe familie lid in de armen te sluiten ontvangen regelmatig een oneindige zee van foto's zodat je elke stap van het puppy zijn kan volgen, we houden contact van zodra we puppies verwachten en zorgen ervoor dat je geen enkel moment van het leven van de puppy hoeft te missen. We nemen de puppies vaak mee op wandel in de natuur en laten hen de zee, duinen en omgeving ontdekken. Baasjes van onze puppies zijn in de wolken omdat ze naast een zonnige puppy ook een schat aan foto's krijgen van hun opgroeiende viervoeter!

We hebben ervaring met het bezorgen van puppies overal ter wereld, onze puppies zetten voet aan wal in Colombia, Brazilië, Rusland, VK, Verenigde staten, Nederland, België, Zweden...
Lees meer: Waar en hoe uw Cirneco dell'Etna puppy opgroeit


Zindelijksheidstraining


We focussen op ontwikkeling en socialisatie, we trainen goed gedrag eerst in huis. We leren ze niet te kauwen op elektriciteitskabels, meubels, en we starten zindelijkheidstraining. Ze leren om hun behoefte buiten te doen, in de tuin.
Eenmaal thuis maken ze een leercurve door, als je je nieuwe gzinslid beter leert kennen kan je de signalen herkennen die je kleine Siciliaanse vriend geeft als hij buiten wil om zijn behoefte te doen. Sommige puppies gaan naar de deur en piepen, andere rennen heen en weer tussen de deur en hun baasje om te vragen om de deur te openen. En sommige hebben een hondenluikje, zij gaan zelf buiten om hunbehoefte te doen van zodra ze de uitgang hebben ontdekken.
Sommige puppies zoekeneen deur en lopen wat verloren rond, vooraleer ze hun behoefte doen. We kunnen niet exact voorspellen welke signalen elke puppy zal geven in een nieuwe omgeving, eenmaal hij aangepast is en zich thuis voelt zal hijvolgens de nieuwe regels zijn behoefte buiten doen.

Referenties van onze puppies

cirneco puppy in Belgio - Vito


Vito is zelfs meer dan ik gevraagd heb, dapper en stoer op een speelse manier. Niets van dominantie een echte allemansvriend zowel naar vreemde honden en mensen.
Een super sociale Cirneco, nageltjes knippen oren uitkuisen tandjes nakijken is allemaal vanzelfsprekend voor Vito, daarvoor mijn dank Diana voor al het voorbereidend werk en tijd dat je in onze Vito hebt gestoken!

En heel blij dat alle puppies BARF kregen om te eten bij Diana, waarom wel om deze persoonlijke reden ik ben tegen hondenbrokken! Daar mijn twee andere honden al BARF eten was dit heel gemakkelijk, Vito kon hij lekker mee aanschuiven, zonder dat hij zich moest aanpassen aan een andere voedselmethode !

Heel blij met onze kleine Kangoeroe merci Diana !!
Hopelijk zien we elkaar snel terug!!

Pascale Mertens, België
Eigenaar van Cyrenensis Ducco (Vito)
09.01.2018


Leer meer referenties van onze Cirneco dell'Etna puppies

Contacteer ons

Aarzel niet om ons te mailen, bellen als u meer informatie wenst over het ras, vragen heeft over de honden of pups, of een puppy wenst te reserveren. U kan onze kennel steeds bezoeken en krijgt een onvergetelijke indruk van Sicilië, bakermat van de Cirneco dell' Etna!

Mail naar cyrenensis@yandex.com
Bel ons +32 471 047 738 (België)
We helpen u graag bij de export van een puppy.

Diana Elisova, kennel Cyrenensis

OMHOOG

© Cyrenensis